Bell Schedules

Middle School Class Schedule
Sixth Grade (Group A)
Description / Period Start Time End Time Length
Mathematics (Hakari) 8:30 AM 10:05 AM 95 min
English Language Arts (Jackson) 10:05 AM 11:45 AM 100 min
Lunch 11:45 AM 12:30 PM 45 min
Specials (Varies) 12:30 PM 1:15 PM 45 min
Social Studies (Jackson) 1:15 PM 2:00 PM 45 min
Science (Hakari) 2:00 PM 2:45 PM 45 min
Intervention Class (Varies) 2:45 PM 3:30 PM 45 min
Sixth Grade (Group B)
Description / Period Start Time End Time Length
English Language Arts (Jackson) 8:30 AM 10:05 AM 95 min
Mathematics (Hakari) 10:05 AM 11:45 AM 100 min
Lunch 11:45 AM 12:30 PM 45 min
Specials (Varies) 12:30 PM 1:15 PM 45 min
Science (Hakari) 1:15 PM 2:00 PM 45 min
Social Studies (Jackson) 2:00 PM 2:45 PM 45 min
Intervention Class (Varies) 2:45 PM 3:30 PM 45 min
Seventh Grade (Group A)
Description / Period Start Time End Time Length
Mathematics (Agersea) 8:30 AM 10:05 AM 95 min
Language Arts (Crudup) 10:05 AM 11:45 AM 100 min
Lunch 11:45 AM 12:30 PM 45 min
Social Studies (Crudup) 12:30 PM 1:15 PM 45 min
Specials (Varies) 1:15 PM 2:00 PM 45 min
Science (Agersea) 2:00 PM 2:45 PM 45 min
Intervention Class 2:45 PM 3:30 PM 45 min
Seventh Grade (Group B)
Description / Period Start Time End Time Length
Language Arts (Crudup) 8:30 AM 10:05 AM 95 min
Mathematics (Agersea) 10:05 AM 11:45 AM 100 min
Lunch 11:45 AM 12:30 PM 45 min
Science (Agersea) 12:30 PM 1:15 PM 45 min
Specials (Vary) 1:15 PM 2:00 PM 45 min
Social Studies (Crudup) 2:00 PM 2:45 PM 45 min
Intervention Class 2:45 PM 3:30 PM 45 min
Eighth Grade (Group A)
Description / Period Start Time End Time Length
Mathematics (Norton) 8:30 AM 10:05 AM 95 min
Language Arts (Frazer) 10:05 AM 11:45 AM 100 min
Lunch 11:45 AM 12:30 PM 45 min
Social Studies (Frazer) 12:30 PM 1:15 PM 45 min
Science (Norton) 1:15 PM 2:00 PM 45 min
Specials (Varies) 2:00 PM 2:45 PM 45 min
Intervention Class 2:45 PM 3:30 PM 45 min
Eighth Grade (Group B)
Description / Period Start Time End Time Length
Language Arts (Frazer) 8:30 AM 10:05 AM 95 min
Mathematics (Norton) 10:05 AM 11:45 AM 100 min
Lunch 11:45 AM 12:30 PM 45 min
Science (Norton) 12:30 PM 1:15 PM 45 min
Social Studies (Frazer) 1:15 PM 2:00 PM 45 min
Specials (Varies) 2:00 PM 2:45 PM 45 min
Intervention Class 2:45 PM 3:30 PM 45 min